Een op maat gemaakt fotocanvas naar keuze bestellen

Foto op canvas is een geweldige manier om herinneringen vast te houden. U kunt fotocanvas bestellen van uw favoriete herinneringen, zoals uw trouwdag of het eerste verjaardagsfeestje van uw kind.

Een fotocanvas bestellen is eenvoudig en voordelig. U hoeft alleen maar een foto vanaf uw telefoon of computer te uploaden en de grootte van het gewenste canvas te selecteren en vervolgens een bestelling te plaatsen.

Je kunt ook tekst toevoegen aan het fotocanvas als je het nog meer wilt personaliseren. Er zijn veel lettertypen en kleuren om uit te kiezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het perfect bij uw interieur past.

Er zijn veel manieren om uw favoriete foto’s in te lijsten en weer te geven. U kunt de fotoafdrukken op canvas gebruiken om uw kamer te decoreren of de foto in een lijst te bewaren. Maar je kunt ook een foto laten afdrukken op een t-shirt, mok of een ander cadeau dat je aan een speciaal iemand wilt geven.

Het kiezen van de beste manier voor u heeft alles te maken met wat u wilt en wat het meest duurzaam is.

Stap 1

Gepersonaliseerde fotoafdrukken op canvas zijn een geweldige manier om je woonkamer op te fleuren. Ze kunnen worden gebruikt als decoratie of als cadeau voor een speciaal iemand.

Lees ook:  Een aantal leuke woondecoratie ideeën op een rijtje

Om er een te bestellen, moet u naar de website gaan van het bedrijf dat uw foto op canvas afdrukt en uw foto uploaden. Het bedrijf zal je een schatting geven van hoeveel het gaat kosten en hoe lang het duurt om de foto op canvas af te drukken.

Nadat je je foto hebt geüpload, hoef je alleen maar tekst in het formulier toe te voegen en te kiezen welke maat je wilt – klein, medium of groot.

De prijzen variëren afhankelijk van de maat die u kiest, maar ze liggen meestal tussen € 60- € 80 voor een kleine en € 80- € 120 voor een grote.

Stap 2

Om te beginnen moet u een duidelijk idee hebben van het formaat van uw foto. Dit zal u helpen bij het bepalen van het type fotopapier en welke afdrukservices u wilt gebruiken.

Als je niet zeker bent van de maat, begin dan met de standaardmaat. U kunt een foto later altijd bijsnijden zodat deze op elk gewenst formaat past.

Stap 3

Ontwerpopties:

A. Ontwerp je gepersonaliseerde canvas (Photo sur toile) in zwart-wit met een kleuraccent.

B. Ontwerp je gepersonaliseerde canvas in kleur met een zwart-wit accent.

C. Ontwerp je canvas op maat in kleur met een kleuraccent.

D. Ontwerp je gepersonaliseerde canvas in zwart-wit zonder kleuraccenten.

Lees ook:  Gordijnen, Jaloezieën en Rolgordijnen: Kies Jouw Stijl

E. Ontwerp je gepersonaliseerde canvas als omtrek om later in te kleuren door de ontvanger van het cadeau of gewoon voor de lol!

Kleur opties:

A. Kies uit een van onze vooraf ingestelde ontwerpen en pas deze vervolgens aan de gelegenheid aan!

B. Kies uit een van onze vooraf ingestelde ontwerpen en voeg vervolgens een persoonlijk sms-bericht toe om het nog specialer te maken!

Stap 4

Bij deze stap draait alles om het selecteren van de beste optie voor u en uw behoeften op het gebied van interieurontwerp.

De eerste optie is de “woonkamer”. Deze optie omvat een indeling, meubels en decoratie-ideeën voor een woonkamer.
De tweede optie is de “slaapkamer”. Dit omvat een indeling, meubels en decoratie-ideeën voor een slaapkamer.
De derde optie is “keuken”. Dit omvat lay-outs, meubels en decoratie-ideeën voor een keuken.
De vierde optie is “thuiskantoor”. Dit omvat indelingen, meubels en decoratie-ideeën voor een kantoorruimte in huis.
De vijfde optie is “thuisgymnastiek”. Dit omvat lay-outs, meubels en decoratie-ideeën voor een thuisgymnastiekruimte.

De zesde optie is ’thuisbioscoop’. Dit omvat indelingen met zitplaatsen en andere functies die u in een entertainmentgedeelte van uw huis aantreft, zoals verlichting of geluidssystemen.

De zevende optie is ’thuisbalk’. Dit omvat ook indelingen met zitopstellingen